Lior Dangoor, 33y, diagnosed 06/07, RCC, clear cell, Stage IV, grade 3.
Mets to opposite (right) adrenal, spine, ribs, pelvis, lungs.
 
6.8
2014
 

L’s Kitchen

אטריות סובה בשעועית ירוקה

חמרים
1 חבילת אטריות סובה (כוסמין) מלאות, עדיף אורגניות.
1 צרור כוסברה שלם קצוץ
1 פלפל אדום חתוך קטן
200 גרם שעועית ירוקה טריה אורגנית או קפואה..
1 כפית זרעי קצח
לרוטב
3 כפות טחינה גולמית מלאה משובחת.
2 כפות רוטב סויה
1 כף שמן שומשום
½ כפית שמן צ’ילי..
½ לימון סחוט
מעט מים
אופן ההכנה
מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את אטריות הסובה ומבשלים עד רמת אל דנטה, לפי ההוראות שעל החבילה או מעט פחות..
מסירים מהאש, מסננים ושוטפים תחת מים קרים עד שהאטריות קרות לגמרי. מסננים ומעבירים לקערה..
חולטים את השעועית הירוקה, מעבירים למים קרים, מסננים וחותכים לרצועות באורך 4 ס”מ.
מוסיפים לאטריות את השעועית, הפלפל החתוך והכוסברה הקצוצה (כדאי לחתוך את כל הירקות בזמן שממתינים לאטריות)
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה עד שמתקבל מרקם אחיד. טועמים ומתקנים טיבול. הרוטב צריך להיות קרמי אך לא סמיך מדי.
יוצקים את הרוטב על האטריות והירקות ומערבבים. קולים זרעי קצח ומפזרים מעל לכל מנה.

בורגול עם אפונה וגרעיני חמניה

חמרים
2 כוסות בורגול גס אורגני
2 וחצי כוסות מים
1-2 כוסות של אפונה עדינה קפואה של סנפרוסט (או רגילה אורגנית של הרדוף)
1/2 כוס גרעיני חמנייה קלופים לא קלויים
1 כף שמן זית
1 כפית כורכום
קצת מלח ופלפל לתיבול
אופן ההכנה
מחממים כף שמן זית בסיר, מוסיפים את הבורגול ומערבבים עד שכל הבורגול מכוסה בשמן. מוסיפים מלח, פלפל וכורכום ומערבבים.
מוסיפים שתיים וחצי כוסות של מים, מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה סגור עד שכל המים נספגים, כ12 דקות. מורידים מהאש ומשאירים את הסיר מכוסה כ5 דקות.
במחבת טפלון עם מעט שמן זית (אולי כפית) קולים את גרעיני החמנייה דקה או שתיים שרק יתחילו לקבל צבע ולהוסיף לבורגול.
לחלוט קלות את האפונה ולהוסיף גם כן לסיר הבורגול. לערבב ולתקן תיבול.

דלורית ממולאת בקינואה

מצרכים
5 דלוריות מנוקות וחצויות
מלית
כוס קינואה
שני בצלים קצוצים
שמן זית
7 שיני שום כתושות
גבעול סלרי קצוץ
1 גזר מגורד
1 קישוא מגורד
כוס אגוזי מלך ושקדים
1/4 כוס גרעיני דלעת
1 כפית חרדל
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
פלפל
מלח
אופן ההכנה
להוציא קצת מתוכן הדלוריות, לקצוץ ולהוסיף למרכיבי המלית.
לאדות את חצאי הדלוריות במשך רבע שעה.
לבשל כוס קינואה עם מלח ו1/2 כפית אגוז מוסקט טחון.
לטגן את כל המרכיבים עד ריכוך קל.
למלא את התוכן לדלוריות, להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 150 מעלות ל20 דקות.

טופו באטריות שעועית וירקות

חומרים
חבילת טופו
חבילה אטריות שעועית
6 גזרים קצוצים למקלות/td>
1 זוקיני גדול חתוך למקלות – החלק החיצוני בלבד
2 כפות טחינה גולמית מלאה
כפית זרעי כוסברה
2 שיני הל מעוכות
רוטב סויה
כורכום
כוסברה טרייה קצוצה
ג’ינג’ר טרי מגורר
מעט שמן שומשום
אופן ההכנה
משרים את האיטריות במים חמים עד שהן מתרככות (הן נהיות שקופות לגמרי)
חותכים את הטופו לקוביות ומשרים ברוטב סויה ל-15 דקות
. מחממים שמן זית בווק, ומוסיפים את זרעי הכוסברה. מטגנים מספר דקות עד שמתפשט ריח
מוציאים את הסויה מהמשרה ומקפיצים אותה בווק כ-2 דקות. מוציאים ושומרים בצד
מקפיצים את גזר והזוקיני (קישוא כהה) כ-3 דקות, מוסיפים את הטופו, האטריות, הל, ג’ינג’ר, כורכום ומקפיצים את כולם יחד כדקה.
מוסיפים את רוטב הסויה והטחינה, מערבבים ומגישים.

פסטה מלאה עם בטטה ועשבי תיבול

חומרים
1 חבילה פסטה מחיטה מלאה פנה.
2 וחצי כפיות תערובת תבלינים יבשים של אוליה: מיורן, ריחן, תימין, רוזמרין וטרגון.
1 בטטה בינונית
1 בצל סגול בינוני
מעט פטרוזיליה טריה קצוצה
מעט שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
. לחתוך את הבטטה לקוביות אחידות קטנות מ1 ס”מ. לפזר אותם בתבנית, לשמן אותם עם קצת שמן זית ולערבב עם celeb sextapes 2 כפיות מתערובת התבלינים.
לחמם בתנור שחומם מראש ל200 מעלות עד שהקוביות מוכנות ושחומות.
. להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן למידת אל דנטה ולסנן.
לטגן את הבצל הסגול הקצוץ דק עם מעט שמן זית בסיר של הפסטה. להוסיף את הפסטה, הבטטות, חצי כפית מתערובת התבלינים ואת הפטרוזיליה הטריה הקצוצה, לערבב ולהוריד מהאש.
 
 

 
26.10.09
   
WBC2.2
Hemoglobin11.6
Platelets187
Creatinine0.8
CRP1.7
ESR90
CA 15.331.3
The Official Beatles Website Sipur Pashut Book Store בצק אלים- הבלוג למתכונים
מרתה סטיוארט
החנות של מוג'י
אוליה - בוטיק למוצרי שמן זית #
# #
#
#
CREATED BY
RER
 
  Powered by WordPress